White Label

Wij werken onder jouw naam.

Heb of ben jij een grafisch bureau met te veel werk om handen? Of hengel je liever klanten binnen maar ben je zelf vreemd met Photoshop? Zelf ooit een dienst bij ons afgenomen en wil je buurman hetzelfde en jij wil er op verdienen? Geen enkel probleem! Wij kunnen jouw opdrachten uitvoeren, volledig whitelabel.

Dat betekent dat jij je opdrachten aan ons doorgeeft maar dat jouw klanten nooit de naam HuisstijlService te zien krijgen. Wij kunnen mailen uit jouw naam, maar uiteraard ook simpelweg de uitwerkingen aan jou uitleveren waarna jij ze doorspeelt aan je klant. Uiteraard zullen wij onze whitelabel projecten nooit in ons portfolio publiceren en nooit vanuit onze naam contact opnemen met de klant.

De enige voorwaarde die wij hanteren aan white label werk is dat de no-cure no-pay regeling vervalt. Dit om te voorkomen dat wij het voorwerk met ideeën voordoen, de opdrachtnemer afhaakt en zelf het design afmaakt en verkoopt. Verder is een minimale afname bij ons niet verplicht en wordt het qua prijs alleen maar interessanter als je meer volume doet.

Als jij geïnteresseerd bent om WhiteLabel te gaan werken, vul dan onderstaand contactformulier in of boek een dienst en vermeldt bij de opmerkingen dat het een white label project betreft.

Contact Formulier

De voordelen van Whitelabel werk door HuisstijlService voor jou:

Flexibel

Je hoeft zelf geen personeel aan te nemen als je te druk bent. Zo schaalbaar als je zelf wilt.

Winstgevend

Met de prijzen die wij hanteren weten we zeker dat je een hele leuke marge kunt overhouden zonder er veel voor te doen.

Efficiënt

Geen gepoespas, wij doen gewoon wat je vraagt.

Creativiteit

Die kun je gewoon behouden, doen wij verder niet moeilijk over. Jij geeft ons guidelines en wij handelen naar jouw creativiteit. Indien dat gewenst is natuurlijk.

Huisstijlservice