Een prachtig website ontwerp voor €179,

Wat krijg je voor dat geld?

 • Zowel responsive als desktop ontwerp
 • Diverse ontwerpen naar jouw wens
 • Onbeperkt feedback mogelijkheid
 • Eerste ontwerpen binnen 72 uur
 • Feedback verwerkt binnen 48 uur
 • Volledige copyright eigendom
 • Niet goed = geld terug
 • Professionele oplevering in PSD bronbestand

Laat ons jouw website op maat designen!

Het is toch heerlijk om op een website te surfen die van top tot teen klopt? Exact! En hoe lekker zou het zijn als dat jouw website is? Voor maar €179,- krijg jij jouw droomdesign in PSD aangeleverd.  Je kunt die vervolgens door ons of door een andere webbouwer laten programmeren. Ga voor de “wauw” impressie! Voor dit geld krijg je zowel een mobiel als desktop design.

HuisstijlService is de beste keuze voor jouw grafische diensten.

Waarom?

 • Wij werken volledig uniek en alles is zelf getekent. Ieder detail is dus aanpasbaar
 • Bij ons kies je altijd uit meerdere ontwerpen. Kiezen vermakkelijkt de keuze om te kijken welke richting je op wilt
 • Je mag onbeperkt feedback geven, net zo lang tot jij 100% tevreden bent. Allemaal voor een vaste prijs van €179,- excl. BTW.
 •  Indrukwekkende verwerktijden
 •  Ouderwets vriendelijke support.
 • Zie je na de eerste ontwerpen geen basis om verder te gaan? Je krijgt je geld tetug.

Waarom kiezen voor HuisstijlExpert?

Wij zijn de partij die jouw hersenspinsels professioneel kan uitwerken. Of je nou komt met een foto van een met pen geschetst logo, een keurig uitgewerkte schets die alleen gedigitaliseerd hoeft te worden of simpelweg zegt: “ik heb geen idee, maak wat leuks”. Het maakt voor ons niet uit, wij staan volledig tot jouw dienst.

Wij werken met één principe: Klant Is Koning. Als jij voor de 20e keer feedback geeft zijn wij nog net zo vriendelijk als bij de eerste keer. Als jij graag een pimpelpaars logo met gele stippen wilt laten wij je in je waarde en voeren we dat zo mooi mogelijk uit. Wij zijn geen hippe marketing-boys die je een bepaalde richting oppushen omdat dat makkelijker is voor ons. We doen simpelweg wat jij vraagt. En dat doen we met volle overgave.

Het fijne is: wij kunnen alles. In tegenstelling tot andere logo makers die werken met standaard afbeeldingen of gelimiteerde feedback rondes is bij ons alles onbeperkt te veranderen. Ieder detail is aanpasbaar. En als je niet tevreden bent bij de eerste oplevering geef je dat aan en storten wij netjes het door jou betaalde geld terug.

Wordt daar wel eens gebruik van gemaakt? Tuurlijk! Hoe zeer wij onze best ook doen: er is gemiddeld ongeveer 7% die gebruik maakt van onze niet-goed geld-terug garantie. De voornaamste reden hiervan is miscommunicatie. Mensen die amper informatie geven en dan verwachten dat alles in 1x goed is en niet de tijd willen geven om daar met feedback te komen. Prima: even goede vrienden en binnen een dag is je geld terug.

Laat ons jou geheel risicoloos verbazen met competitieve prijzen, perfecte service en snelle responstijden. Ruim 500 tevreden klanten gingen je voor.

Zorg dat je imponeert met je logo.

Bedrijfslogo’s zijn een projectie van de missie, visie en ambitie van je bedrijf. Een uitstaling kan de doorslag geven tussen doorlopen of klant worden. Iedereen voelt zich prettiger bij een partij die er betrouwbaar uit ziet. Bij partijen met een oubollig logo doe je over het algemeen liever geen zaken.

Het is belangrijk dat jouw bedrijfslogo eruit springt om herinnert te worden. Uit onderzoek blijkt dat mensen binnen 10 seconden een indruk hebben gevormd over een logo. Om een logo te kunnen herinneren moeten ze het 5 tot 7 keer hebben gezien. Maar het is die eerste impressie die het oordeel velt: mooi of lelijk, betrouwbaar of onbetrouwbaar. Die eerste 10 seconden heb je bij iedereen maar 1 keer en daarom kan je het er beter van namen.

Na een logo aanvraag komen wij meestal met 6 tot 10 unieke logo voorstellen. Ongeveer 20% daarvan kiest meteen een logo uit en hoeft geen veranderingen. Uiteraard het goed recht van de klant maar wij vragen dan wel altijd even of hij/zij het 100% zeker weet omdat we echt ieder detail kunnen aanpassen. Je neemt immers niet iedere dag een nieuw logo.

Gemiddeld hebben mensen na 2 feedback rondes hun droomlogo gevonden. Reken maar eens snel uit hoeveel mensen jouw logo de komende 7 jaar gaan zien. Dat zijn dus de mensen die je website bezoeken, jouw logo op je bedrijfsauto zien, een brief of mail van je krijgen, langs jouw gevel lopen, je advertenties scrollen, een visitekaartje van je krijgen of je bedrijfskleding zien. Neem de €119,- die je voor een logo betaald en deel dat voor het aantal mensen dat je net hebt uitgerekend. Dan kost een logo toch eigenlijk maar een schijntje?

Hoe werkt het?

Wensenlijst

Na het bestelproces krijg je een wensenlijst. Binnen 72 uur nadat je die hebt ingevuld hebben wij de eerste voorstellen voor je.

Presentatie

De voorstellen krijg je online voorgesteld door een link in je e-mail. Je kunt daar direct feedback op geven, zoveel als je wilt.

Revisies

Binnen 48 uur nadat je feedback hebt gegeven sturen wij nieuwe ontwerpen.. Dit proces herhaalt zich onbeperkt, tot 100% tevredenheid

Oplevering

Na akkoord op het definitieve webdesign en volledige betaling leveren wij je webdesign in PSD bronbestand op. Klaar voor de programmeur dus!

Huisstijlservice