Waarom HuisstijlService?

Grafisch ontwerp voor logo's, websites en meer.

Voordat jij je partner kiest wil je eerst alles van
elkaar weten. Als jij een sollicitant aanneemt wil
je eerst weten wat voor vlees je in de kuip hebt.
Voordat je een auto koopt wil je eerst alles weten.
Waarom is dat bij een Grafisch bureau waar je
tientallen tot honderden euro’s uitgeeft anders?
Daarom zijn wij 100% transparant, simpelweg
omdat wij niets te verbergen hebben. Vergelijk
ons maar eens met andere aanbieders:

1 :100% uniek

Wat mij maken is niet van internet geplukt. Wij luisteren naar je wensen en tekenen dat voor je uit. Daarom kan je bij ons altijd IEDER detail laten aanpassen. Je bent dus nooit gebonden aan standaard internet afbeeldingen. Alles kan ten allen tijde volledig naar wens worden getekend.

2: Transparante prijzen

What you see is wat you get. Niet meer, niet minder. Ben je direct 100% tevreden? Mazzel voor ons. Heb je 10x feedback nodig om tot jouw droom ontwerp te komen: we zijn blij je te kunnen helpen. Geen extra kosten voor opleveringen, geen extra kosten bij verdere feedback.

3: Onbeperkt revisies.

Of je briefpapier van €49,- bestelt of een website design voor €300,-: je mag onbeperkt feedback geven. Vergelijk ons maar eens met andere partijen: vaak zijn er ingebouwde clausules waarbij er uurloon of extra kosten worden doorberekend als je meerdere revisies wilt ontvangen. Het all time record revisies bij een logo ontwerp was bij ons 13x. Maar als jij dat denkt te moeten verbreken: be our guest. Wij gaan door tot jij tevreden bent.

4: Niet goed geld terug.

Een harde belofte die veel concurrenten niet aan durven te gaan. Ben jij bij de eerste oplevering niet helemaal tevreden? Wij storten je geld terug, ook al hebben wij er al uren werk in zitten. Wij hebben liever geen klant dan een ontevreden klant. Soms is het nou simpelweg geen match, even goede vrienden dan.

5: Van A tot Z.

Wij kunnen alles. Bekijk onze portfolio maar eens. Van start van je bedrijf (logo) tot visitekaartjes, briefpapier en een website. Bedenk je vervolgens een actie: wij helpen je met de flyer. Een leuke mailing? Wij ontwerpen je enveloppe. Ga je vervolgens een product laten maken? Wij designen je productverpakking.

6: Snelheid

Door ons uitgebreide team leveren wij altijd binnen 72 uur de eerste ontwerpen van je bestelling aan. Zelfs met weekenden, kerst en vakanties. Feedback verwerken wij binnen 48 uur. En halen we deze beloftes onverhoopt een keer niet: dan krijg je van ons een welgemeende excuses mail, al is dat in 5 jaar pas 1x voorgekomen.

7: Eerlijkheid staat voorop.

Wil je 4x een uur bellen over moodboards voor je logo, vervolgens een kop koffie drinken bij de oplevering en aan tafel zitten met de designer bij de afwikkeling van je logo: wij verwijzen je met alle liefde door naar een logo bedrijf waar je €75,- per uur betaald. Wij werken snel, effecient en vakkundig. Face to face contact kunnen wij niet voor deze tarieven aanbieden. Snelle reacties via mail en telefoon uiteraard wel, waardoor je altijd een persoonlijk gevoel krijgt.

Huisstijlservice