Ons Team

Een team dat je kunt vertrouwen.

Bij HuisstijlService kan je te maken krijgen met 8 mensen, al is het waarschijnlijker dat je contact krijgt met 3. Ooit begonnen met 1 pioneer die schrok van de torenhoge offertes voor zijn logo design dat hij dacht: dat ga ik zelf doen. In vijf jaar zijn we uitgegroeid tot een team van 7 personen.

Pieter

Klantcontact/Support

Oprichter van HuisstijlService, vooral omdat hij schrok van de torenhoge bedragen die bedrijven durfde te vragen voor websites.

Louis

Klantcontact/Support

“Vader van”. Wat begon als support tijdens vakanties is uitgegroeid tot 20 uur per week helpen met alles rondom het bedrijf.

Daisy

Office manager

Daisy zorgt ervoor dat alles gestroomlijnd loopt om en rondom het kantoor.

Vladimir

Designer

Vladimir was erbij vanaf dag één. Wat begon als enkel logo’s designen is uitgegroeid naar alles dat in Photoshop te ontwerpen is.

Ashok

Designer

Ashok ontwerpt voornamelijk websites, eigenlijk altijd met een “wauw” factor. Kijk maar eens naar deze website.

Harold

Programmeur

Harshana is dé Worpdress koning. Geen brug is hem te ver, geen virus die het van hem wint en geen probleem waar hij geen oplossing voor weet.

Kushal

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

TelefoonService

Staat je graag te woord..

Als er niemand kan opnemen krijg je alsnog een medewerker in plaats een voicemail. Wordt je in ieder geval geholpen en vinden wij wel zo vriendelijk.

Huisstijlservice