Locatie

Jouw Graphic Designer in heel Nederland.

Bij HuisstijlService communiceren wij hecht met jou om jouw grafische uitdaging tot een succes te maken. Dit doen we echter niet face to face, en daarom kunnen we jou van dienst zijn in heel Nederland.

Dat we face to face afspraken schuwen heeft niets te maken met onwil. Wij zijn zeker niet te beroerd om ons gezicht te laten zien maar puur met het kostenplaatje. We houden kantoor in Huizen en werken veel thuis. Praktisch is het enige dat we nodig hebben een computer met internet om jou als klant volledig centraal te stellen.

Kijk naar onze prijzen: die zijn gebaseerd op routinematige processen. De vragenlijst die je krijgt is duidelijk en recht voor zijn raap. De uitwerkingen gebeuren vlot en gestructureerd en de mails die je van ons ontvangt zijn veelal van te voren gedicteerd. Wij sturen jou in hoe we onze feedback het liefste krijgen en op die manier komen wij het snelste en efficiëntste tot een bevredigend resultaat voor beide partijen.

Op die manier kunnen wij iedereen helpen, of je nou in Maastricht of Groningen woont. Stel je eens voor dat wij vanuit Huizen naar Maastricht moeten gaan om de logowensen van een klant door te nemen. Met 400 kilometer aan benzinekosten en 4 uur tijd in de auto om tien minuten wensen door te nemen kunnen we natuurlijk niet uit met een prijs van €119,- voor een logo. Helemaal niet als de klant bij de eerste oplevering besluit dat hij het project cancelt en gebruik maakt van onze no-cure no-pay regeling.

Wil je perse dat wij op locatie langskomen? Geen probleem want voor alles is een oplossing dus neem gerust contact op om ons uit te nodigen. Realiseer je alleen dat die extra kosten onvermijdelijk worden doorberekend in de kostprijs.

Huisstijlservice