Niet goed = geld terug

Zo garanderen wij 100% tevredenheid.

Op onze website lees je dingen over "Risicoloos uitproberen", "niet goed - geld terug", of "no-cure no-pay". Laten we dat even uitleggen.

Wij vinden het namelijk niet meer dan normaal dat je terug kan gaan naar een winkel als je niet tevreden bent. Dat kan gebeuren. Omdat wij maatwerk leveren is het lastiger omdat er voor iedere klant vele manuren inzitten maar wij kiezen toch voor een niet-goed geld-terug garantie. Hoezo? Wij hebben liever geen klant dan een ontevreden klant.

Als er bij de eerste ontwerpen die je krijgt niets bij zit dat ook maar enigzins aan je wensen voldoet, en misschien wel nog belangrijker: je denkt ook dat met jouw feedback wij nog steeds niets kunnen fabriceren dat aan jouw wensen kan voldoen is het heel simpel: zeg dat je je geld terugwilt en wij regelen dat binnen 1 werkdag. Je krijgt je volledige betaling (of aanbetaling) teruggestort en we nemen kostenloos afscheid.

Als je wel feedback geeft, geef je daarmee aan dat er basis is voor een succesvol vervolg en daarmee vervalt ook direct het recht op de niet-goed geld-terug garantie. Hou daar rekening mee voordat je feedback geeft. Maak je niet druk: wij herinneren je daar uiteraard nog aan!

Huisstijlservice